logo Хотел Изнајмување Автомобил Турнеја Активност
Здраво ,
Ви благодариме што резервиравте кај нас. Подолу се деталите за вашата резервација:
Информации за клиентот
Код за резервација:  Статус: 
Име: Презиме:
Телефон: Земја:
Е-пошта: Град:
Адреса Линија 1:
Посебни барања:
Датум:
Детали за резервација
Метод за плаќање:
 
Цена на потекло:
Продажна цена:
Данок:
Вкупна цена (со данок):
Износ на плаќање:
Политика за откажување/измена
Индивидуални резервации:
+ За откажувања/измени направени после 12 часот, 3 дена пред датумот на пријавување, цената на собата за една ноќ се наплаќа на кредитната картичка
+ За без прикажувања и рано одјавување, цената на собата за една ноќ се наплаќа на кредитната картичка.
Групи / резервации за конференција:
+ Во случај да има некакво неприкажување или откажување/измена на конференцијата/групата (делумно или целосно), во рок од 15 дена или помалку од датумот на пријавување, ќе се наплати наплата за задржување.
+ Надоместокот за задржување ќе се пресметува на следниов начин – Број на соби што се откажани/не се прикажуваат X 1 ноќевање X применлива дневна цена по соба за конференцијата/групата.
+ Во случај на рано одјавување, задржувањето ќе се наплаќа за резервираните ноќи, кои сега се ослободуваат поради раното одјавување.
ИСТОРИЈА НА РЕЗЕРВИРАЊЕ

eb_face  
Резервации, прегледи и совети за хотели, одморалишта, летови, изнајмување за одмор, патнички пакети и многу повеќе!