Привлечноста на инвестирањето во недвижности во Северен Кипар

Северен Кипар, со своите недопрени плажи, историски знаменитости и живописна култура, отсекогаш бил популарна туристичка дестинација. Но, во последниве години, таа се појави и како жариште за инвестиции во недвижнини. Комбинацијата на неговата природна убавина, стратешката локација и потенцијалот за високи приноси го направија магнет за инвеститори од целиот свет.

Прочитај повеќе