Од Софија: Дневно патување Скопје и Кањонот Матка

0 (0 Осврти)
Скопје
Од: €186,00
0
(0 преглед)
Со цел
Времетраење

12 часа

Тип на турнеја

Дневна турнеја

Големина на групата

8 луѓе

Јазици

Англиски

За оваа турнеја

Определување

  • Откријте го живиот град Скопје, и стариот и новиот
  • Дознајте повеќе за историјата и културата на Скопје од вашиот професионален водич
  • Посетете едно од прекрасните природни чуда во Северна Македонија, кањонот Матка
  • Уживајте во удобен трансфер со модерно возило

Вклучено/Исклучено

  • Подигање и заминување од хотелот
  • Превоз со климатизирано возило
  • Бугарски водич/возач што зборува англиски
  • Македонски водич на англиски јазик
  • Сите даноци и такси
  • Храна и пијалоци

Времетраење

Целодневен (+7 часа)

Јазици

Англиски

Почетно време

08:00 часот

Важна информација

Луѓе со пречки во мобилноста

Пасош или лична карта

Ве молиме проверете дали ви треба виза за влез во Македонија
Маршрутата на еднодневното патување нема да ви дозволи да имате слободно време за ручек во Скопје
Се препорачува да земете брза храна за време на пешачката тура или да понесете храна со вас

Локација на турнејата

Скопје

Групен попуст (по Износ)

Масовно попуст за возрасни
#Група со попустиОд возрасенНа возрасенВредност
1Група 2+23 €56,00
2Група 3+34 €62,00
3Група 4+45 €78,00
4Група 5+515 €85,00

Осврти

0/5
Не оценето
(0 Осврти)
Одлично
0
Многу добро
0
Просечна
0
Лошо
0
Страшно
0
0 прегледи на оваа турнеја - Се прикажува 1 до 0

Напишете преглед

Од: €186,00
0 (0 Осврти)

Сопственик

johnyraid

Член од 2022

Можеби ќе ве интересира