Авантура со моторни санки

0 (Нема преглед)
Боровец
Од: €45,00
0
(0 преглед)
Со цел
Времетраење

1 час

Тип на турнеја

Специфична турнеја

Големина на групата

15 луѓе

Јазици

Англиски

За оваа турнеја

Вашата возбудлива средба ќе започне во времето кога ќе го изберете за време на процедурата за резервација. Пред хотелот Рила во Боровец, каде што ќе се одвива вашата активност, ќе ве поздрави вашиот водич. Оттаму, ќе продолжите таму.

Едночасовното времетраење на вашиот настан вклучува 5-10 минути за безбедносни лекции. Откако ќе тргнете на пат, ќе го следите вашиот наставник додека тој ја контролира моторната санка на патеката и ја надгледува безбедноста на групата.

Иако е потребно, во цената е вклучена и употребата на кацига и очила. Ќе се возите низ снежните патеки на шумската област Боровец пред да се вратите на почетното место на активноста.

Определување

  • Научете како да возите моторна санка
  • Патувајте со професионален водич
  • Уживајте во зимските предели на Боровец

Вклучено/Исклучено

  • Инструктор кој зборува англиски
  • Кацига и очила
  • Бакшишите
  • Храна и пијалоци

Времетраење

0-3 часа

Јазици

Англиски

Важна информација

Луѓе со пречки во мобилноста

Пред главниот влез на Хотел Рила во Боровец.
Отворете во „Карти на Google“ ⟶

Топла облека

Употребата на заштитна опрема е од суштинско значење, а вклучена е и Возачка дозвола не е потребна за оваа активност

Локација на турнејата

Боровец

Осврти

0/5
Не оценето
(0 преглед)
Одлично
0
Многу добро
0
Просечна
0
Лошо
0
Страшно
0
0 преглед на оваа турнеја - Се прикажува 1 до 0

Напишете преглед

Од: €45,00
0 (Нема преглед)
Вкупно
€45,00

Сопственик

johnyraid

Член од 2022

Можеби ќе ве интересира