Велико Трново и Арбанаси Целодневна тура

0 (0 Осврти)
Велико Трново
Од: €239,99
0
(0 преглед)
Со цел
Времетраење

9 часа

Тип на турнеја

Дневна турнеја

Големина на групата

15 луѓе

Јазици

англиски, шпански

За оваа турнеја

Определување

 • Истражете уникатна средновековна тврдина
 • Видете ја кулата на Болдвин
 • Откријте ја Патријаршиската црква Царевец
 • Талкајте низ прекрасното село Арбанаси

Вклучено/Исклучено

 • Трансфер до и од вашиот хотел/сместување во Софија
 • Водич на англиски јазик
 • Такси за паркирање
 • Влезници
 • Оброци
 • Совети
 • Лични трошоци

Времетраење

Целодневен (+7 часа)

Јазици

Англиски
шпански

Почетно време

08:00 часот

Важна информација

Почеток: 8:00 / Крај: 19:00 часот
Препорачан период: Цела година
Време на возење: приближно 6,5 часа
Време на пешачење: приближно 3,5 часа
Достапен хендикеп: многу ограничен, многу чекори
Посебни барања: Удобни чевли (калдрма)

До 24 часа пред поаѓање

Локација на турнејата

Велико Трново

Групен попуст (по Износ)

Масовно попуст за возрасни
#Група со попустиОд возрасенНа возрасенВредност
1Група 2+23 €120,00
2Група 3+34 €145,00
3Група 4+415 €180,00

Осврти

0/5
Не оценето
(0 Осврти)
Одлично
0
Многу добро
0
Просечна
0
Лошо
0
Страшно
0
0 прегледи на оваа турнеја - Се прикажува 1 до 0

Напишете преглед

Од: €239,99
0 (0 Осврти)
Повеќе опција
 • Англиски водич (0,00 евра) *
 • Шпански водич (30,00 евра) *

Сопственик

johnyraid

Член од 2022

Можеби ќе ве интересира