Боровец: Групна лекција за скијање или сноуборд за сите нивоа

0 (0 Осврти)
Боровец, Бугарија
Од: €0,00
0
(0 преглед)
Со цел
Времетраење

2 часа

Тип на турнеја

Дневна турнеја

Големина на групата

15 луѓе

Јазици

Англиски

За оваа турнеја

Вашиот учител по скијање или сноуборд ќе ве сретне кога ќе стигнете до погодното место за состаноци, што е продавница за скијање во Боровец. Ќе бидете ставени во група која е соодветна за вас врз основа на вашата возраст и способност за скијање/сноуборд.

Научете ги сите основи и станете удобно скијање или сноуборд на снег во едно од најпознатите скијачки центри во Бугарија за време на часот.

Определување

  • Научете како да скијате или сноуборд со професионален инструктор
  • Учествувајте во групна лекција погодна за вашата возраст и ниво на скијање/сноубординг
  • Уживајте во 2-часовна лекција со овластени инструктори што зборуваат англиски

Вклучено/Исклучено

  • Групна лекција
  • Професионален инструктор по скијање/сноуборд
  • Сертифициран инструктор кој зборува англиски
  • Опрема за скијање/сноуборд
  • Пропусница за подигнување

Времетраење

0-3 часа

Јазици

Англиски

Важна информација

Трудници
Луѓе со пречки во мобилноста

Опрема за зимски спортови

Големината на групите варира, но обично се помеѓу 10-20 луѓе
Треба да обезбедите сопствена опрема за скијање/сноубординг
Од вас се бара да обезбедите сопствена карта за лифт
Учесниците ќе бидат поделени во групи во зависност од нивната возраст и нивото на сноубординг

Локација на турнејата

Боровец, Бугарија

Осврти

0/5
Не оценето
(0 Осврти)
Одлично
0
Многу добро
0
Просечна
0
Лошо
0
Страшно
0
0 прегледи на оваа турнеја - Се прикажува 1 до 0

Напишете преглед

Од: €0,00
0 (0 Осврти)

Сопственик

johnyraid

Член од 2022

Можеби ќе ве интересира

Боровец

Авантура со моторни санки

0 (Нема преглед)