Нова локација

Само тестирање

Прочитај повеќе

Варна

Во тренд од турнејата во Варна Избрана Банско: Традиционално фолклорно искуство Банско Нема преглед 3 часа од 36,00 € Од Софија: 7 Рилски езера и Рилски манастир патување со самостојно водство Рила, Бугарија Нема преглед 12 часа од 53,99 € Од Софија: Седум Рила со водич Целодневна обиколка на езерата и Рилскиот манастир Седум Рилски езера и Рилскиот манастир Нема преглед 11 часа од […]

Прочитај повеќе

Боровец

Локација Популарни дестинации Банско Боровец Софија Датум Додадете датум Проверете Додадете датум Барај Лоциран во провинцијата Софија на северните падини на Рила на надморска височина од 1350 m, Боровец (порано познат како Чамкорија) е истакнато бугарско планинско одморалиште. Боровец е оддалечен околу 70 километри од Софија и околу 110 километри од Пловдив. […]

Прочитај повеќе

Банско

Прочитај повеќе

Софија

Софија е главен и најголем град на Бугарија. Основан пред илјадници години, градот сè уште расте како културен и економски центар на земјата. Софија се наоѓа во западна Бугарија, на Софиската рамнина и долните падини на планината Витоша. Просечната надморска височина на градот е 550 метри надморска височина, […]

Прочитај повеќе