3 причини за неверојатен одмор во Банско Бугарија

3 ПРИЧИНИ ЗА НЕВЕРОЈАТЕН ОДМОР ВО БАНСКО БУГАРИЈА Банско е живописен планински град Банско е живописен планински град кој се наоѓа во југозападниот дел на Бугарија, во подножјето на планината Пирин. Познат е по својот ски-центар, кој е еден од најпопуларните во земјата и привлекува туристи од […]

Прочитај повеќе

Сè што сакате да знаете за Боровец

Добредојдовте во Боровец. одморалиште на крајот од патот. Пред околу 120 години, кога […]

Прочитај повеќе