Филтри
Исчистете го филтерот

Пронајдени 51 тури

Банско

Банско: Традиционално фолклорно искуство

0 (Нема преглед)
Рила, Бугарија

Од Софија: 7 Рилски езера и Рилски манастир самостоен патување

0 (Нема преглед)
Седум Рилски езера

Седумте Рилски езера: Целодневна турнеја од Софија

5 (1 Преглед)
Скопје, Северна Македонија

Дневна турнеја од Софија до Скопје, Северна Македонија

0 (Нема преглед)
Пловдив

Целодневна тура Пловдив и Копривштица од Софија

0 (Нема преглед)
Пловдив

Пловдив: Целодневна мала групна екскурзија од Софија

0 (Нема преглед)
Тврдината на Асен, Асеновград

Од Софија: Пловдив, Асенова тврдина и Бачковски манастир

0 (Нема преглед)
Ниш, Србија

Од Софија: Дневна обиколка до Ниш, Србија

5 (3 Осврти)
Седум Рилски езера и Рилски манастир

Од Софија: Целодневна обиколка со Седум Рилски езера и Рилски манастир

0 (Нема преглед)